Keresés

recept termék 

Főmenü

Lexikon

Adobo Almagro   
Adobo Filippínó   
Adobo Porto Rico   
Advieh Fűszerkeverék   
Agar-agar   
Aji Amarillo Chili   
Ajwain, Ajowan   
Aka Miso - Vörös Mizo   
al dente   
Alaea Só Hawaii-ról   
Alaplé   
Amchoor, amcur, amkur, amchur   
Amerikai Barbecue Grillfűszer, Kansas-i   
Amerikai Barbecue Grillfűszer, Texas-i   
Ancho Chili   
Andalúz Fűszerkeverék   
Ánizsmag   
Arab Hétfűszer keverék   
Aranydurbincs   
Arbutus - Szamócafa gyümölcs   
Asafoetida, Hing   
Ashanti bors   
Awase Miso - Vegyes Mizo   
Azték fűszerkeverék   


Amerikai Barbecue Grillfűszer, Texas-i

A Dél-keleti Amerikai Államokban tipikusan a már-már Tex-Mex ízesítésű húsételeket fogyasztják előszeretettel. Az Amarikai Barbecue Grillfűszerkeverék tartalmaz szinte mindíg chilit, paprikát, (néha füstölt paprikát), cayenne-t, fokhagymát, vöröshagymát, mustármagot, koriandert, sót, feketeborsot, oregano-t, barnacukrot, és gyakran egzotikus hozzávalókat is, mint kakaóport vagy fahéjat. A Barbecue sütési módszer a grillezés és a füstölés közötti hús elkészítési módszer, alacsony, 110-130 C-on sütve.

Felhasználási javaslat: A Déli Államokban inkább a komoly Barbecue-zést alkalmazzák előszeretettel, több órán át sütve a húst, erre kiválóan alkalmas ez a fűszerkeverék, legyen az bármilyen hús, marha, sertés, csirke, vad.

Hol használják: Egyesült Államok, Kanada

Kérdezz minket! Kérdezz minket!