Lexikon
Cannelloni Tészta
Cayenne Bors
Chaat Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chaimen, az örmény keverék
Chakalaka Fűszerkeverék
Chana Dhal, Chana Dal
Chana Masala Fűszerkeverék
Char Masala Fűszerkeverék
Charmoula, Chermoula Fűszerkeverék
Chili - Guntur Sannam
Chimichurri Fűszerkeverék
Chipotle Morita Chili
Chow Mein
Colombo Curry
Creol, Creole Fűszerkeverék
Csevapcsicsi Fűszerkeverék
Csillagánizs
Csipkebogyó olaj
Csombor
Csubrica Fűszerkeverék
Curry Fűszerkeverék
Curry levelek
Chili - Guntur Sannam
Az indiai Guntur Sannam chili Andhra Pradesh tartomány legtöbbet termesztett chili fajtája. Szárítva, őrölve, savanyúságnak eltéve fogyasztják. Csípőssége: 35.000-40.000 Scoville, ami jócskán csípősnek mondható, de még élvezhető. Ez a chilifajta meghódította a világot.
Felhasználási javaslat: levesekbe, pörköltekbe, ragukba. Belefőzve, ha csípős ételt szeretnénk készíteni, áztatva, ha ki-ki a maga csípősségét szeretné megszabni. Összetörve, vagy egészban savanyúságok eltevéséhez is kiváló.
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés