Lexikon
Cannelloni Tészta
Cayenne Bors
Chaat Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chaimen, az örmény keverék
Chakalaka Fűszerkeverék
Chana Dhal, Chana Dal
Chana Masala Fűszerkeverék
Char Masala Fűszerkeverék
Charmoula, Chermoula Fűszerkeverék
Chili - Guntur Sannam
Chimichurri Fűszerkeverék
Chipotle Morita Chili
Chow Mein
Colombo Curry
Creol, Creole Fűszerkeverék
Csevapcsicsi Fűszerkeverék
Csillagánizs
Csipkebogyó olaj
Csombor
Csubrica Fűszerkeverék
Curry Fűszerkeverék
Curry levelek
Csillagánizs
A Csillagánizs használják biryani és masala chai készítésénél az egész indiai szubkontinensen. Széles körben használják a kínai-, és az indiai konyhában, ahol az egyik fő összetevője a garam masalának, de a legtöbb ázsiai országokban is használják. A csillagánizs az egyik fő összetevője a hagyományos öt fűszer keveréknek a kínai konyhában. Egy nagyon fontos alapanyaga a PHO-nak, a vietnami tésztás levesnek. A húsos ételekben fokozza a hús ízét.
Felhasználási javaslat: Különleges kámforos, ánizsos íze miatt kiválóan alkalmas sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, édes borok, forralt borok, puncsok, teák készítéséhez. Húsos raguk, különleges főzelékek, levesek fűszere.
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés