Keresés

recept termék 

Főmenü

Lexikon

Pad Thai - Thaiföld nemzeti étele   
Panch Phoron keverék   
Panko   
Paprika Oleoresin   
Pasilla Chili   
Pastrami fűszerkeverék   
Pav Bhaji Masala keverék   
Peanut Butter   
Perui Inka Rózsaszín Só   
Pesto   
Pilau Masala keverék   
Pimpinella anisum   
Piri-Piri Chili   
Piri-Piri, vagy Peri-Peri keverék   
Piros curry keverék   
Pizza Napolitana Fűszerkeverék   
Polenta   
Porterhouse Steak Fűszerkeverék   
Provence, Herbes de Provence keverék   
Pumpkin (Sütőtök) Fűszerkeverék   
Puy lencse, Le Puy lencse   


Pad Thai - Thaiföld nemzeti étele

A Pad Thai Thaiföld leghíresebb nemzeti étele. A kihagyhatatlan alapanyagai a rizstészta, a durvára tört földimogyoró, a tojás, a csírák, variálhatók a rákok, a tofu, rák helyett csirkehús, zöldhagyma, ami éppen kéznél van. Ízesítésnek a halszószt, a szójaszószt, lime levet, apróra vágott thai chilit, és garnélapasztát használnak leginkább. 

Kérdezz minket! Kérdezz minket!